SPLOŠNI POGOJI


1. Spletna stran


Lastnik in administrator spletne strani www.hisamandrova.com in vseh morebitnih podstrani te spletne strani (»Spletna stran«) je:


– Izobraževanje in usposabljanje v kulturi in umetnosti Aljaž Celarc s.p., Novi Kot 9, 1319 Draga, matična številka 8791589000, davčna številka 99947889


in


– Hiša Mandrova – Eva Pavlič Seifert, s.p., Novi Kot 9, 1319 Draga, matična številka
9246193000, davčna številka 65930746.


Dostop in uporaba Spletne strani sta dopustna pod pogoji, ki jih določajo veljavna zakonodaja, ti Splošni pogoji uporabe spletne strani (»Splošni pogoji«) ter drugi predpisi, na katere se sklicujejo ti Splošni pogoji.


2. Vsebina Spletne strani


Vsebina objavljena na Spletni strani je splošnega informativnega značaja. Za uporabo informacij, ki so objavljene na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Če Spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani in vsebine na teh spletnih strani, so takšne povezave zgolj informativne narave. Nad vsebino na teh spletnih straneh nimamo kontrole ali vpliva.


Prizadevamo si, da je vsebina Spletne strani posodobljena in vsebuje točne informacije, vendar pa točnosti in celovitosti ne zagotavljamo in k temu nismo zavezani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo zaradi uporabe, nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na Spletni strani. Prav tako ne zagotavljamo, da bo Spletna stran ali katerakoli vsebina na njej vedno dostopna oz. da bo dostopna nemoteno. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umaknemo ali spremenimo brez predhodnega opozorila.


Če želite prejeti več informacij o vsebini, ki je objavljena na spletni strani, nas kontaktirajte na info (at) hisamandrova.com.


3. Pravice intelektualne lastnine


Smo imetniki avtorskih pravic fotografij, grafik, videov in besedil, objavljeni na Spletni strani. Lastnik predloge spletne strani je WordPress. Za zasebno uporabo lahko tiskate, kopirate ali shranite dele Spletne strani. Gradiva na Spletni strani ne smete brez našega predhodnega pisnega soglasja uporabljati v poslovne namene.


Na spletni strani, katere lastnik ste, lahko ustvarjate povezave na domačo Spletno stran na način, ki je skladen s pravom in ne škoduje našemu dobremu imenu, ugledu ali poslovanju oz. na način, da se ne okoristite z našim ugledom neupravičeno. Prepovedano je objavljanje povezav na Spletno stran, ki nakazujejo ali bi lahko nakazovale na kakršnokoli povezovanje, sodelovanje ali potrditev z naše strani, ki pa ne obstaja.


Pridržujemo si pravico, da kadarkoli lahko umaknemo dovoljenje za objavljanje povezav na Spletno stran in/ali brez navedbe razloga zahtevamo, da takoj umaknete kakršnokoli povezavo na Spletno stran.


4. Varstvo osebnih podatkov


Spletna stran uporablja piškotke. Več o tem opisuje podstran O piškotkih. Več o obdelavi osebnih podatkov je navedeno v Izjavi o zasebnosti.


5. Spremembe Splošnih pogojev uporabe


Splošne pogoje uporabe lahko kadarkoli spremenimo. Ob obisku Spletne strani po uveljavitvi spremembe Splošnih pogojev, vas bodo zavezali novi spremenjeni Splošni pogoji, zato svetujemo, da občasno preverite njihovo vsebino.


6. Pravo


Splošni pogoji uporabe se presojajo po pravu Republike Slovenije.


7. Kontakt


Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s temi Splošnimi pogoji uporabe nas, prosimo, kontaktirajte na  info (at) hisamandrova.com.


Novi Kot 24. 10. 2022

Spletno mesto hisamandrova.com deluje s pomočjo piškotkov. Več o tem kako obdelujemo piškotke si lahko preberete tukaj. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov?