Hiša Mandrova

SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE NA DELAVNICE IN IZOBRAŽEVANJA

Splošne določbe  

Udeleženec izobraževanja (v nadaljevanju stranka) z  vnosom podatkov v spletno prijavnico in strinjanjem z Izjavo o zasebnosti

(ali preko e-pošte) potrjujete svojo udeležbo na izbranem dogodku. 

 

Organizator izobraževanja je Aljaž Celarc s.p., Novi Kot 9, 1319 Draga, matična številka 8791589000 (v nadaljevanju organizator). hisamandrova(at)gmail.com

 

Način plačila

 

Polno ceno udeležbe na dogodku bo stranka poravnala predhodno preko nakazila na TRR organizatorja, najmanj 5 dni po rezervaciji. Če zneska ne poravna v 5 dneh bo organizator prijavo štel za neveljavno in bo rezervirano mesto ponudil drugim zainteresiranim.

 

Odpoved udeležbe na dogodku

 

– Če stranka poda preklic rezervacije 7 ali več dni pred začetkom dogodka je ta brezplačna. V primeru odpovedi ali preklica vsaj 7 dni dni pred dogodkom se stranki vrne celoten znesek z nakazilom na strankin TRR.

 

– V primeru, da stranka rezervacijo prekliče od 7 do 2 dni pred dogodkom, se ji vrne 70% plačanega zneska.

 

– V primeru, da stranka rezervacije ne prekliče, ali da jo prekliče manj kot 48 ur pred dogodkom, se plačane vrednosti ne vrača oz. ji bo organizator izdal račun v polni vrednosti.

 

Odpoved dogodka

 

Če organizator odpove delavnico se stranki vrne celoten znesek na TRR najkasneje v 7 dneh od datuma odpovedi. 

 

Splošni pogoji

 

S to prijavo bo organizator Aljaž Celarc s.p., Novi Kot 9, 1319 Draga, postal upravljavec osebnih podatkov v skladu z Izjavo o zasebnosti objavljeno na spletni strani http://www.hisamandrova.com. 

 

Strankini osebni podatki bodo hranjeni in uporabljeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do strankinega pisnega preklica. V zvezi z varstvom, obdelavo in hrambo osebnih podatkov organizator zagotavlja, da v celoti spoštuje zakonske določbe.

 

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov je obvezno. V kolikor stranka ne privoli v obdelavo osebnih podatkov, je organizator ne bomo mogel obveščati o novostin in tudi ne komunicirati s stranko.

 

Stranka lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris njenih osebnih podatkov.

 

Posebna določila

 

Stranka s prijavo izjavlja, da se izobraževanja udeležuje na lastno odgovornost in bo svoje strinjanje s tem določilom potrdila s podpisom Izjave o odgovornosti ob prihodu na delavnico. 

NOVO!

Pohiti s prijavo na delavnico
Gradnja z lesom!
Število udeležencev je omejeno, prostih mest pa ni več veliko!

Enodnevna delavnica poteka vsako soboto in po novem tudi v nedeljo med 9.00 in 16.00.


Oglej si podrobnosti delavnice  Gradnja z lesom in se prijavi s pomočjo obrazca ali pa pošlji sporočilo na hisamandrova (at) gmail.com

Prijavi se na novičnik Hiše Mandrova in bodi prvi obveščen o novih delavnicah in novicah.