Splošni pogoji prijave na delavnice in izobraževanja

Splošne določbe

Udeleženec izobraževanja (v nadaljevanju stranka) z  vnosom podatkov v spletno prijavnico in strinjanjem z Izjavo o zasebnosti

(ali preko e-pošte) potrjujete svojo udeležbo na izbranem dogodku. 

Organizator izobraževanja je Hiša Mandrova – Eva Pavlič Seifert s.p., Novi Kot 9, 1319 Draga, matična številka 9246193000, davčna številka 65930746 (v nadaljevanju organizator).


Način plačila

Polno ceno udeležbe na osnovni delavnici bo uporabnik poravnal ob nakupu na spletni trgovini. Če zneska ne poravna v 14 dneh bo organizator prijavo štel za nepopolno in bo rezervirano mesto ponudil drugim zainteresiranim.


Odpoved udeležbe na dogodku

    • Če stranka poda preklic rezervacije 21 ali več dni pred začetkom dogodka je ta brezplačna. V primeru odpovedi ali preklica vsaj 21 dni dni pred dogodkom se stranki vrne celoten znesek z nakazilom na strankin TRR.

    • V primeru, da stranka prekliče rezervacijo znotraj 21 dni od pričetka delavnice denarja ne vračamo. V tem primeru si stranka v dogovoru z nami si stranka brezplačno izbere drug termin obiska.

Odpoved dogodka s strani organizatorja

Če organizator kadarkoli odpove delavnico se stranki vrne celoten znesek na TRR najkasneje v 7 dneh od datuma odpovedi.


Varstvo osebniih podatkov

S prijavo bo organizator Hiša Mandrova – Eva Pavlič Seifert, s.p., Novi Kot 9, 1319 Draga in Aljaž Celarc s.p., Novi Kot 9, 1319 Draga postal upravljavec osebnih podatkov v skladu z Izjavo o zasebnosti objavljeno na spletni strani http://www.hisamandrova.com.

Strankini osebni podatki bodo hranjeni in uporabljeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in uredbo GDPR. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali do strankinega pisnega preklica. V zvezi z varstvom, obdelavo in hrambo osebnih podatkov organizator zagotavlja, da v celoti spoštuje zakonske določbe.

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov je obvezno. V kolikor stranka ne privoli v obdelavo osebnih podatkov, je organizator ne bomo mogel obveščati o novostin in tudi ne komunicirati s stranko.

Stranka lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris njenih osebnih podatkov.


Mladoletne osebe

Najnižja starost udeležencev je 15 let, vendar smejo mladoletne osebe delavnice in izobraževanja obiskati le v spremstvu starša ali skrbnika.


Posebna določila

Stranka s prijavo izjavlja, da se izobraževanja udeležuje na lastno odgovornost in bo svoje strinjanje s tem določilom potrdila s podpisom Izjave o odgovornosti ob prihodu na delavnico.


Novi Kot 24. 10. 2023

Spletno mesto hisamandrova.com deluje s pomočjo piškotkov. Več o tem kako obdelujemo piškotke si lahko preberete tukaj. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov?